Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Główek znawca wzniesień
Dołączył: 31 Paź 2008 Posty: 250
|
Wysłany: Pią Lis 04, 2011 1:30 pm Temat postu: Udział w programie TVN |
|
|
UWAGA TO NIE JEST ŻART
Czy ktoś z kolegów i koleżanek przewodników chciałby wystąpić w programie TVN o gotowaniu, chyba chodzi o program UGOTOWANI? Dzisiaj miałem telefon z TVN'u i poszukiwany jest do programu przewodnik górski lub osoba związana z górami z okoli lub z Rzeszowa. Jeżeli ktoś ma ochotę to proszę o kontakt. Oczywiście trzeba się wykazać talentem kulinarnym i traktować to jako pasję. |
|
Powrót do góry |
|
|
Szuder Bywalec pogórzy
Dołączył: 12 Paź 2008 Posty: 210
|
Wysłany: Pią Lis 04, 2011 3:04 pm Temat postu: |
|
|
Buahahaha, że tak to skomentuję _________________ "Tak oto po trudach podró?y dotarli?my do miejsca przeznaczenia, gdzie spokojnie mo?na usi??? i podzi?kowa? niebiosom za si?y, które nas tu przynios?y, a firmie produkuj?cej dobre buty trekkingowe za wyprodukowanie dobrych butów trekkingowych." |
|
Powrót do góry |
|
|
Foka Turysta barowy
Dołączył: 09 Sie 2010 Posty: 89
|
Wysłany: Sro Lis 09, 2011 7:43 pm Temat postu: |
|
|
przewodnik??? menu turystyczne ;>
MENU:
przystawka:
kanapka z konserwą i makrelą w sosie pomidorowym.
pierwsze danie:
zupka chińska firmy vifon
danie główne:
makaron lubella z sosem bolońskim oczywiście z winiar
deser:
czekolada marki Amelia ze sklepu Delikatesy Centrum, filia Miejsce Piastowe
do picia:
woda z potoku z witaminką musującą i spirytusem.
Podrzuć im moje menu prawdziwego turysty: może się spodoba |
|
Powrót do góry |
|
|
Andrzej Zajac piechur z dolin
Dołączył: 14 Lis 2006 Posty: 356
|
Wysłany: Pią Gru 16, 2011 8:22 pm Temat postu: |
|
|
Ja mógłbym im pokazać jak się robi Proziaki... _________________ Dzi? przeszed?em niez?y kawa? drogi i id? na pierogi... |
|
Powrót do góry |
|
|
kowal Turysta miedzybarowy
Dołączył: 28 Wrz 2006 Posty: 167
|
Wysłany: Sob Gru 17, 2011 8:52 pm Temat postu: |
|
|
Hmm, to chyba jeden z bardziej osobliwych tematów w historii forum . Ja rozumiem jeszcze, że mogłaby ich ciekawić nasza działalność merytoryczna, historia terenu, albo kolekcja butelek w Zyndranowej. Ale w życiu bym się nie spodziewał, że zaciekawi ich zawartość naszych menażek. A swoją drogą - co niektórzy mogli by widzów wprawić w osłupienie dzieląc się swoimi wyjazdowymi pomysłami kulinarnymi _________________ Post?puj wedle takich tylko zasad, co do których mo?esz jednocze?nie chcie?, ?eby sta?y si? prawem powszechnym - Immanuel Kant |
|
Powrót do góry |
|
|
Sagan ślimak górski
Dołączył: 12 Kwi 2008 Posty: 49
|
Wysłany: Sro Gru 28, 2011 3:34 pm Temat postu: |
|
|
haha a to dobre foka wyobraźnia rusza. Może im chodziło o jakieś zespolenie różnorodności tradycyjnej kuchni regionów podkarpacia z domieszką nutki kulturalno-historycznej. Jeżeli ktoś się zgłosi, daj znać Pawle o terminie programu PS: napewno jest to zdrowa kuchnia. _________________ Zap?on??y watry! Acz ?ka bandura.. przeszed? cisz? wagabunda.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|